NADAL 2015 – NAVIDAD 2015 / WEIHNACHTEN 2015

NADAL 2015 / NAVIDAD 2015 / WEINHNACHTEN 2015… 

2015-12-13 18.57.35-2Des d’aquesta potent aplicació informàtica us adreço els millors desitjos en la festa de NADAL-2015, però indicant que, en pretendre allunyar-me dels tòpics nadalencs, la meva intenció s’orienta en decantar-me per un Nadal ben poc convencional. En tot cas, pensem que aquestes festes, més enllà del soroll que ens ensordeix i de tota la lluminària pampalluguejant que pretén ocultar el que és important, caldria tendir cap a una més autèntica «humanització» de la nostra vida i, ensems, la dels altres. Bon Nadal en el dia d’avui -sí-, però dilatable o extensible, amb tots els valors positius de la diada, a cadascun de tots els dies de l’any 2016…!!! 
2015-12-10 21.10.23En aquest web hi trobareu la felicitació d’enguany que abasta les portades de la nadala d’un quart de segle que, any rera any, he editat  amb la col.laboració de la meva muller i fills. Mirar-la i llegir-la no costa res -només el temps que la memòria de cada ordinador ho determina- i atès que potser s’hi pot copsar algun pensament o sentiment adients, això ajudarà a reviure aquestes festes nadalenques [cristianes o d’hivern, segons el tarannà de cadascú/a] amb el caliu humanitzador de què us parlava. 
Podeu obrir un video interessant en clicar les imatges que acompanyen el text. Es tracta del video institucional 2015 que cada any, des de la Sagrada Família de Barcelona, es feliciten les festes nadalenques…

Nadal_Bosch_Page_1

Nadal_Bosch_Page_2

 

Un pensamiento en “NADAL 2015 – NAVIDAD 2015 / WEIHNACHTEN 2015

  1. Amic Miquel Àngel,
    Aquest any la teva felicitació em fa pensar que si Jesús hagués volgut venir al món en aquest 2015, potser hauria nascut entre els migrants que fugen des de Síria, a través dels arrasats camins de Turquia i Bulgària, atrapats després entre fronteres fortificades amb filferro de pues a Hongria o Romania.O potser enmig de la guerra de Sudan del Sud.O a Nigèria. O a Birmània. O potser hauria triat néixer dona a l’Índia o ves a saber on… Hi ha tant per triar. O potser no gaire lluny de nosaltres…
    Et felicito, admirat per la teva tenacitat creativa. 25 anys de nadales denses i originals mereix un respecte!
    Bon Nadal per a tu i els teus! Amb afecte,
    Melcior

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *